Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Avtalen

Disse kjøp- og leveringsbetingelsene gjelder for ditt kjøp av varer gjennom tbsgallery.no. Avtalen består av disse generelle vilkårene, opplysninger gitt i bestillingsløsningen og gjennomført bestilling. Avtalen vil i tillegg bli utfylt av relevante lovbestemmelser som regulerer kjøp av varer mellom næringsdrivende og forbrukere, slik som forbrukerkjøpsloven, angrerettloven og personopplysningsloven. For å kunne registrere en kundekonto hos oss, eller for å kjøpe varer via vår nettside må du ha fylt 18 år og ha norsk postadresse.

Partene

Selger er TBS Gallery, Oscars gt. 23, 0352 Oslo, og betegnes i det følgende som «vi» eller «oss».
Kjøper er forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som «du», «deg», «din» eller «ditt».

Gjennomføring av kjøp I nettbutikken

Varer bestilles ved at du klikker på ønsket vare og følger stegene i nettbutikken. Du kan sjekke å endre informasjonen i din bestilling frem til du bekrefter ordren ved og klikke på «Send ordre». Når du har klikket på «Send ordre» anses bindende avtale om kjøp som inngått. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se mer informasjon om angrerett nedenfor. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren ved å sende en ordrebekreftelse til din oppgitte e-postadresse.

Forbehold om feil  

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre varer som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk.  Blant annet vil vi gjøre oppmerksom på at fargene på kunsttrykkene og skulpturer kan oppleves noe annerledes i virkeligheten enn på bildene. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom varen er utsolgt. Ved slike situasjoner vil du få beskjed via e-post om dette. Vi kan uten forvarsel endre innholdet på nettsiden, så som sortiment, priser mm. Endring av innholdet på nettsiden vil ikke medføre endringer i allerede inngåtte kjøp. 

Priser og fraktkostnader

Prisene som er oppgitt i nettbutikken er inklusive 5% Kunstavgift i tilfelle det er kjøp av kunstverk. Postkort og bøker er til gjeldende sats, og belastes i norske kroner.

Våre fraktkostnader beregnes på volum og vekt for alle kjøp. I enkelt tilfeller vil TBS Gallery frakte verk av Skjølsvik til kjøper. Hvis du ønsker å hente verket eller andre varer på galleriet så er det mulig i åpningstid eller etter avtale på telefon +47 938 66 935.

Betaling

Du kan betale med betalingskort (debet- eller kredittkort) tilknyttet BankAxept, Visa eller Mastercard hvis du kommer til galleriet. Hvis du ikke har mulighet til å hente verk, bøker eller andre varer hos oss i Oscars gt. sender vi deg en faktura. Ved en eventuell retur skjer tilbakebetalingen til det kortet du brukte ved betaling, og hvis du har betalt via faktura refundere vi beløpet til kontoen betalingen gikk ut ifra. For å få muligheten til å betale med faktura gjelder følgende kriterier: Kunde må være 18 år, ha norsk personnummer og ha en folkeregistrert adresse. Adressen kan ikke være en postboksadresse. Kunde må også samtidig ha tilfredsstillende kredittsjekk.

Levering

Varene kan sendes med PostNord eller Posten til ditt nærmeste utleveringssted.

Angrerett

Du som er forbruker kan ha rett til å angre kjøpet i henhold til angrerettloven. Det betyr at du uten grunn kan angre kjøpet inntil 14 dager etter at du, eller din stedfortreder, mottok varene. For å benytte deg av angreretten må du varsle oss om dette. Dette kan gjøres ved å fylle ut angrerettskjema og sende det til oss på post@tbsgallery.no. Du vil motta skjemaet sammen med ordrebekreftelsen, eller du kan laste det ned her: angrerettskjema. Husk at du alltid kan benytte deg av returskjema som følger med pakken din. Send gjerne alt samlet til oss. 

Ved bruk av angreretten må varen returneres til oss i samme stand som da du mottok den, uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Vi vil avvente gjennomføringen av refusjon av kjøpesum til vi har mottatt pakken i retur, eller du har gitt oss bevis på at du har returnert den. Tilbakebetaling av kjøpesum vil skje i løpet av 3 – 10 virkedager. 

Reklamasjon

Dersom varen har feil eller mangler må du snarest mulig og innen rimelig tid etter at du mottok varen(e) ta kontakt med oss via post@tbsgallery.no slik at vi kan kontrollere varen.

Personopplysninger

Vi bruker i utgangspunktet bare personopplysninger som du oppgir til oss, og som er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg, eksempelvis gjennomføring av betaling. I de tilfeller hvor vi også bruker personopplysninger til andre formål, for eksempel for å sende deg informasjon om tilbud i nyhetsbrev o.l., gjør vi dette bare når du har gitt samtykke til slik behandling. Dine personopplysninger blir bare utlevert til andre når du enten har samtykket til utleveringen, eller når det er nødvendig for at vi skal få gjennomført avtalen med deg, eller når loven ellers tillater det. Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til innsyn, retting, sperring, sletting mv. i henhold til personopplysningsloven, kan du kontakte oss på post@tbsgallery.no eller se våre personvernserklæring.

Tvisteløsning 

Dersom det skulle oppstå uenighet, kan tvisten behandles i plattformen for nettbasert tvisteløsning, jf. lov om klageorganer for forbrukersaker § 28. [Link til plattformen finner du her]