Personvernerklæring

Personvernerklæring

 

Innsamling av opplysninger ved bruk av tbsgallery.no

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser hos TBS Gallery. Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av TBS Gallery og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling som vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med oss på galleriet, markedsføring, informasjon og bokføring.

Ved markedsføring på e-post/sms innhenter vi et eksplisitt samtykke på forhånd. Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning til å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig:

TBS Gallery ved Benedicte E. von Brasch
Oscars gt. 23
0352 Oslo

E-post: post@tbsgallery.no
Telefon: +47 938 66 935

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på våre nettsider eller melder deg på vårt nyhetsbrev, når du er i kontakt med oss på galleriet enten via e-post, sms eller når du bruker våre tjenester.

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Underleverandører

TBS Gallery benytter seg også av tjenester levert av 3. part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres.

Woocommerce

Vår ehandelsplattform er levert av WooCommerce og data lagres i vår netthandelsløsning på våre nettsider. 

Vipps

Hvis du betaler med Vipps i nettbutikken (eller vår fysiske butikk) vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

Klarna

Hvis du betaler med Klarna i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Klarna for kreditt.

Izettle

Hvis du betaler for varer på galleriet vil kjøpet registreres i Izettle.  Om en betaler med Visa eller Mastercard i vår fysiske butikk på galleriet vil personlig informasjon som kortnummer sendes til Izettle for behandling av betalingen. 

Intility

Intility er vår IT leverandør og våre servere ligger hos dem. Intility sine servere og skylagringsløsninger benyttes blant annet til håndtering av e-post og dokumenter. Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse eller dokumenter er lagret hos Intility.

Campaign Monitor og Mailchimp

Vi benytter Camapaign monitor og Mailchimp til e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Ditt navn og e-post deles med Campaign Monitor eller Mailchimp hvis du har meldt deg på vårt nyhetsbrev. Som kunde av TBS Gallery vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene eller ved å kontakte opp på post@tbsgallery.no.

Visma

Visma er vårt regnskapssystem og nødvendig data for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.

Bring

Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Postnord

Vi sender pakker med Postnord og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Kommunikasjon gjennom e-post og sms

Som kunde kan du motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks. vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til dette. Vi benytter også e-post til  kommunikasjon. 

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@tbsgallery.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.


Enkelte informasjonskapsler trengs for at nettsidene skal fungere så bra som mulig og å gi deg en god brukeropplevelse. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

For å kunne se hvordan besøkende av tbsgallery.no bruker nettsidene, samles det inn anonym informasjon. Dette brukes til å forbedre tbsgallery.no sine tjenester og din brukeropplevelse.

Informasjon om bruk av tbsgallery.no samles automatisk inn når du bruker nettsiden, inkludert metadata, informasjonskapsler, enhet, loggfiler, og plassering. Denne informasjonen inkluderer spesifikk data om din interaksjon på tbsgallery.no som din innlogging, passord i kryptert form, innhold og lenker, IP-adresse, dato nettsiden benyttes, nettleser, informasjonskapsler, språkinnstillinger og informasjon om din enhet. D.v.s. operativsystem, innstillinger, applikasjons id-er og id på enhet. Noe av denne informasjonen kan gi en omtrentlige geografisk plassering.

Hvis du ønsker å lære mer om informasjonskapsler se http://www.aboutcookies.org.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

Bruk av nettgalleriet / nettbutikken vår/ Woocommerce

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

Analyser / Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk. D.v.s. for å samle informasjon om hvordan du bruker nettstedet. Google Analytics plasserer en informasjonskapsel i din nettleser for å identifisere deg som en unik bruker til neste gang du besøker tbsgallery.no. Hver informasjonskapsel kan ikke brukes av andre enn Google for Google Analytics. Informasjonen fra disse kapslene kan overføres og lagres i andre land enn Norge. Informasjonen som samles inn inkluderer ikke data som navn, adresse, etc., men kan brukes og deles av Google og Google Analytics i samsvar med deres personvernerklæringer. 

Google Adwords

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Kommentarer

Tbsgallery.no er lukket for kommentarer. Men hvis du likevel mot formodning skulle klare å legge igjen en kommentar, kan du huke av for at navn, e-post og nettsted skal lagres. Denne informasjonen lagres da i en informasjonskapsel. Du trenger da ikke å gi denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Aksimet

Aksimet samler informasjon om besøkende som legger igjen, mot formodning, kommentarer på tbsgallery.no. Informasjonen som da samles inn er kommentatørens IP adresse, avatar og side url. (I tillegg til all annen informasjon du klarer å lure inn sånn som navn, brukernavn, e-postadresse og selve kommentaren.)

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart å overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem TBS Gallery deler dine opplysninger med

TBS Gallery deler ikke dine opplysninger utenfor TBS Gallery og eiere av TBS Gallery.

Trygg oppbEvaring av dine opplysninger

Det er kun informasjon om TBS Gallery sine besøkende, kunder, nyhetsbrevpåmeldte eller andre som har henvendt seg direkte til post@tbsgallery.no som oppbevares. Informasjon som det er snakk om gjelder kun navn, e-post, telefonnummer og ev. adresse som dere selv har oppgitt i tillegg til ev. hvilket verk som er solgt til deg. Informasjonen oppbevares på ett lukket område og er passordbeskyttet.

Hvor lenge TBS Gallery oppbevarer opplysninger om deg

Informasjon (navn, e-post, adresse og telefonnummer) som du har gitt på ett tidligere tidspunkt via korrespondanse til post@tbsgallery.no, nyhetsbrev, i vårt nettgalleri og fysisk butikk oppbevares til du ev. ber om at dette slettes.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger TBS Gallery har om deg

Som nevnt lagres ikke mer personlig informasjon enn det som er nevnt over. Har vi tidligere vært i kontakt eller du har brukt kontaktskjemaet på siden for å komme i kontakt med TBS Gallery, så kan du på ett hvert tidspunkt ta kontakt på post@tbsgallery.no hvis du ønsker å vite hva slags informasjon som TBS Gallery har lagret. D.v.s. navn, telefonnummer, e-post og adresse. Dette er ev. informasjon du tidligere har gitt til TBS Gallery. Har du spørsmål utover dette så ta kontakt.

Hvor tbsgallery.no sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer. Ellers sender ikke TBS Gallery ut noen opplysninger om deg.

Tilleggsinformasjon

Har du spørsmål utover det som står her så nøl ikke med å ta kontakt på post@tbsgallery.no