Hva skjer

Hva skjer på TBS Gallery

Kunsthistoriker Tommy Sørbø
Event på TBS Gallery
TBS Gallery

Norges kunsthistorie på en, to, tre.

Gjennom tre dobbelttimer tar kunsthistorikeren, folkeopplyseren og forfatteren Tommy Sørbø oss med på en underholdene, annerledes og totalt subjektiv reise gjennom den norske kunsthistorien.

LES MER

Arkiv

Tegning av Skjølsvik
Utstillinger
TBS Gallery

2022 – Ut September – Høstutstilling

Velkommen til en portrettutstilling med maleri og skulptur fra da Skjølsvik var 12 år til i dag. Du finner både portretter av mennesker han har observert på gaten, kjente politikere, familie og venner.

Les mer »
Event på TBS Gallery
TBS Gallery

2022 – Oslo Kulturnatt

Oslo Kulturnatt – Opplev skulptur, maleri og tegning av billedkunstneren Tore Bjørn Skjølsvik. Kl. 12.00 – 23.00 16. september.

Les mer »
Event på TBS Gallery
TBS Gallery

2022 – Boklansering

Boklansering: ARKITEKTUROPPGJØRET av Ulf Andenæs.
En bok for deg som er opptatt av omgivelser til å leve med.
En bok som gir mange sterke grunner til arkitekturopprør.

Les mer »
Odd_Nerdrum_detalj_Early morning
Salgsutstilling
TBS Gallery

2020 – Juleutstilling

TBS Gallery i desember

Onsdag t.o.m. søndag 13:00 – 18:00
Åpner 5 des.: Turid Spildo – Odd Nerdrum – Tore Bjørn Skjølsvik

Les mer »
Separatutstilling
TBS Gallery

2020 – Turid Gyllenhammar – Nuova Vita

Turid Gyllenhammar har de senere årene konsentrert arbeidet rundt skulptur, og gjennomfører for tiden prosjektet “Nuova Vita” som hun arbeider med på Studio Sem i Italia og Nøtterøy i Norge. Med dette prosjektet ønsker Turid å rette et lys mot jenters behov for beskyttelse i verden i dag.

Les mer »
Detalj tegning Thorshaug
Utstillinger
TBS Gallery

2020 – Den Hemmelige Kunstskolen

Snart får offentligheten endelig anledning til å stifte nærmere bekjentskap med denne godt bevarte hemmeligheten som heter Anne Tone Thorshaug. Utstillingen Anne Tone Thorshaug og den hemmelige kunstskolen åpner 11. september. Utstillingen presenterer også et utvalg kunstverk av andre kunstnere med tilknytting til Schønfeldt og hans virksomhet. En virksomhet som på godt og ondt til nå har vært et nesten ukjent kapitel i norsk kunsthistorie.

Les mer »
Event på TBS Gallery
TBS Gallery

2020 – Immanuel Kants siste dager

Skrevet av Odd Nerdrum. Som en Ebenezer Scrooge, blir den nasjonalromantiske moralfilosofen, Immanuel Kant konfrontert med fortidens synder, når Vermeerforfalskeren, Han Van Meegeren dukker opp i hans værelse midt på natten i form av et spøkelse.

Les mer »
Kurs
TBS Gallery

2019 – Europas kunst og kulturhistorie på 1-2-3

Gjennom tre underholdende og lærerike dobbelttimer på TBS Gallery i Oslo tar kunsthistorikeren, folkeopplyseren og forfatteren Tommy Sørbø oss med på en reise i den europeiske kunsten og kulturens historie fra antikken og fram til i dag.

«Europas kunst og kulturhistorie på 1-2-3» fungerer like godt for nybegynnere som for viderekommende og er et tilbud til deg som vil friske opp kunsthistorien.

Les mer »
Maleri av Kizito
Utstillinger
TBS Gallery

2019 – KIZITO – MEMORIES

“What is important in painting is not what we visually see but rather the memories we retain when we enter into dialogue with an art work that we encounter.” KIZITO

Memories er en form- og fargesterk samling av historier, fortalt til lerretene av Kizito Maria Kasule, født 1962.
Kasule har gjennom sitt arbeid oppnådd en betydelig stemme både i og utenfor Ugandas kunstmiljø. Han er like mye filantropist, sosial entreprenør og samfunnsaktivist som han er kunstner.

Les mer »
Work shop
TBS Gallery

2019 – Affirmativ Art work shop

26. september 2019 kl. 17.00-19.00.
Bli med på kreativ work shop med den spennende teknikken Affirmative Art. Dette er en liten reise i motivasjonskunst, vi starter ut med hvor vi er i livet og hvilke drømmer vi har for fremtiden.

Les mer »
Offisiell åpning med Marianne Borgen
Informasjon
TBS Gallery

2019 – TBS GALLERY ER NÅ OFFISIELT ÅPNET!

Det var ingen mesener for billedhuggeren Tore Bjørn Skjølsvik. Men, han hadde en iboende tro. Det var ingen andre veier for han å gå. Dette var noe han måtte gjøre –gjøre for å overleve.

Les mer »