Hva skjer

Hva skjer på TBS Gallery

Separatutstilling
TBS Gallery

Separatutstilling Tore Bjørn Skjølsvik

I sluttfasen av vår begivenhetsrike høstsesong i teltet i bakgården kan dere få oppleve verk av Skjølsvik gjennom de siste 50 årene.

Arkiv

Separatutstilling
TBS Gallery

24. sep. – Turid Gyllenhammar – Nuova Vita

Turid Gyllenhammar har de senere årene konsentrert arbeidet rundt skulptur, og gjennomfører for tiden prosjektet “Nuova Vita” som hun arbeider med på Studio Sem i Italia og Nøtterøy i Norge. Med dette prosjektet ønsker Turid å rette et lys mot jenters behov for beskyttelse i verden i dag.

Les mer »
Detalj tegning Thorshaug
Utstillinger
TBS Gallery

11. sep. – Den Hemmelige Kunstskolen

Snart får offentligheten endelig anledning til å stifte nærmere bekjentskap med denne godt bevarte hemmeligheten som heter Anne Tone Thorshaug. Utstillingen Anne Tone Thorshaug og den hemmelige kunstskolen åpner 11. september. Utstillingen presenterer også et utvalg kunstverk av andre kunstnere med tilknytting til Schønfeldt og hans virksomhet. En virksomhet som på godt og ondt til nå har vært et nesten ukjent kapitel i norsk kunsthistorie.

Les mer »
Event på TBS Gallery
TBS Gallery

Immanuel Kants siste dager

Skrevet av Odd Nerdrum. Som en Ebenezer Scrooge, blir den nasjonalromantiske moralfilosofen, Immanuel Kant konfrontert med fortidens synder, når Vermeerforfalskeren, Han Van Meegeren dukker opp i hans værelse midt på natten i form av et spøkelse.

Les mer »
Kurs
TBS Gallery

2019 – Europas kunst og kulturhistorie på 1-2-3

Gjennom tre underholdende og lærerike dobbelttimer på TBS Gallery i Oslo tar kunsthistorikeren, folkeopplyseren og forfatteren Tommy Sørbø oss med på en reise i den europeiske kunsten og kulturens historie fra antikken og fram til i dag.

«Europas kunst og kulturhistorie på 1-2-3» fungerer like godt for nybegynnere som for viderekommende og er et tilbud til deg som vil friske opp kunsthistorien.

Les mer »
Maleri av Kizito
Utstillinger
TBS Gallery

2019 – KIZITO – MEMORIES

“What is important in painting is not what we visually see but rather the memories we retain when we enter into dialogue with an art work that we encounter.” KIZITO

Memories er en form- og fargesterk samling av historier, fortalt til lerretene av Kizito Maria Kasule, født 1962.
Kasule har gjennom sitt arbeid oppnådd en betydelig stemme både i og utenfor Ugandas kunstmiljø. Han er like mye filantropist, sosial entreprenør og samfunnsaktivist som han er kunstner.

Les mer »
Work shop
TBS Gallery

2019 – Affirmativ Art work shop

26. september 2019 kl. 17.00-19.00.
Bli med på kreativ work shop med den spennende teknikken Affirmative Art. Dette er en liten reise i motivasjonskunst, vi starter ut med hvor vi er i livet og hvilke drømmer vi har for fremtiden.

Les mer »