Hva skjer

Hva skjer på TBS Gallery

Informasjon
TBS Gallery

Galleriet åpnet igjen torsdag 7. mai

Vi gleder oss over å kunne åpne galleriet igjen og ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake til vårstemning ute og noen nye verk av Skjølsvik inne.

I første omgang holder vi åpent tirsdag til fredag fra kl. 11.00 til kl. 15.00.

Vi følger veiledning fra helsemyndighetene vedrørende smittevern, og ber om at alle holder 1 meters avstand til hverandre.

Arkiv

Kurs
TBS Gallery

Europas kunst og kulturhistorie på 1-2-3

Gjennom tre underholdende og lærerike dobbelttimer på TBS Gallery i Oslo tar kunsthistorikeren, folkeopplyseren og forfatteren Tommy Sørbø oss med på en reise i den europeiske kunsten og kulturens historie fra antikken og fram til i dag.

«Europas kunst og kulturhistorie på 1-2-3» fungerer like godt for nybegynnere som for viderekommende og er et tilbud til deg som vil friske opp kunsthistorien.

Les mer »
Maleri av Kizito
Utstillinger
TBS Gallery

KIZITO – MEMORIES til 6. okt.

“What is important in painting is not what we visually see but rather the memories we retain when we enter into dialogue with an art work that we encounter.” KIZITO

Memories er en form- og fargesterk samling av historier, fortalt til lerretene av Kizito Maria Kasule, født 1962.
Kasule har gjennom sitt arbeid oppnådd en betydelig stemme både i og utenfor Ugandas kunstmiljø. Han er like mye filantropist, sosial entreprenør og samfunnsaktivist som han er kunstner.

Les mer »
Work shop
TBS Gallery

26. sep – Affirmativ Art work shop

26. september 2019 kl. 17.00-19.00.
Bli med på kreativ work shop med den spennende teknikken Affirmative Art. Dette er en liten reise i motivasjonskunst, vi starter ut med hvor vi er i livet og hvilke drømmer vi har for fremtiden.

Les mer »
musikalsk og kunstnerisk opplevelse
Event på TBS Gallery
TBS Gallery

En musikalsk og kunstnerisk opplevelse

Onsdag 12.06 inviterete vi til en «musikalsk og kunstnerisk opplevelse» i  TBS Gallery – med blant annet Christian Grøvlen, Tommy Sørbø og Erling Kittelsen i

Les mer »